Sisteme de Injectie Diesel pentru Utilaje si Camioane

utilajesicamioaneDiesel Systems Services pune la dispozitia clientilor sai servicii profesionale de diagnoza si reparatii pentru sistemele de injectie diesel (clasice, electronice si common rail) ce echipeaza utilaje de constructii, utilaje agricole, autocamioane de mare tonaj si echipamente idustriale marcile: JCB, Caterpillar, Komatsu, Terex, Fermec, New Holland, Case, Fiat, Ford, Massey Ferguson, Schaffer, Bobcat, Kramer, Iveco, Mercedes-Benz, Man, Scania, Volvo, DAF, Renault, etc.

Asiguram servicii de reparatii sisteme de injectie diesel pentru o gama larga de utilaje si echipamente industriale: tractoare, utilaje forestiere, macarale, buldoexcavatoare, autofreze, motostivuitoare, miniexcavatoare, autogredere, compactoare, compresoare, grupuri eletrogene, camioane, basculante, etc.

Pentru servicii de montaj colaboram cu firme specializate in service pentru utilaje si echipamente industriale. Odata ajunse la noi in service, pompele de injectie si injectoarele sunt curatate cu atentie pana la indepartarea totala a impuritatilor, dupa care sunt montate pe bancul de probe si supuse unor teste amanuntite in conformitate cu datele specificate in fisele de testare aferente fiecarui cod de piesa in parte. Suplimentar, se face o inspectie vizuala si microscopica amanuntita pentru identificarea tuturor uzurilor aparute la componentele interne ale pompei sau injectorului.

In urma verificarilor se va intocmi un deviz de reparatie si odata obtinut acordul de reparatie din partea clientilor nostrii, componentele uzate ale pompei de injectie, ale pompei de inalta presiune sau ale injectorului sunt inlocuite cu piese de origine, celelalte componente sunt supuse unei curatari amanuntite cu ultrasunete, dupa care se face asamblarea intr-un mediu ferit de praf si impuritati. In cele din urma ansamblul este reverificat pe bancul de probe, facandu-se totodata si reglajele finale.

error: Continut protejat !!!