Injectoare Delphi

injectordelphicr

Verificări, recondiţionări şi reparaţii  Delphi

Sistemul Common Rail (rampăcomună) esteîntâlnit la motoareleactuale, moderne. Acestsistem include un servomecanism  careacţioneazăacul de duză, iardeschidereaduzei se face la presiune mare saujoasă, numaidupăce se efectueazăcomandaelectronică.

Injectoarele Delphi suntfoarte precise şiacţionează la comandaelectronică a calculatorului de la motorul „ECU”(Electronic Control Unit). Acesteapot rulacarburantulde aprox.6 ori la ciclul de ardere în cilindru.Controlulinjectăriidupăcum se doreşte, adicăînaintea, întimpul, saudupăardereaîncilindru,permitereducereazgomotului, o diminuare a eliminării de NO, CO2 , CO,  șiardereacrescută a cantităţii funinginilor.Prin urmare, injectoarele Delphi sunt de o calitate superioară, însă au şi un inconvenient: sunt extrem de sensibile.  Se deteriorează foarte uşor de la praf, particule de metal şi impurităţi şi de aceea manipularea acestora necesită multă atenţie şi grijă.

Recondiționarea injectoarelor Delphi presupune:

  • înlăturarea uzurii rezultate în urma contaminării acestora cu particule de praf ori particule metalice
  • schimbarea pieselor deteriorate cu altele noi, originale
  • crearea unor coduri noi care să conțină particularitățile proprii ale injectoarelor
  • în etapa finală a recondiționării, injectorul se verifică pe bancul de probe pentru a-i reanaliza parametrii de funcționare

Diesel Systems Services dispune de tehnologia necesară pentru memorarea codurilor nou create în baza de date a calculatorului mașinii.

Pentru verificare pret si disponibilitate stoc, contactati-ne!

error: Continut protejat !!!